日博电竞在线登陆网址

Politika privatnosti

1. Uvod i opseg

DP World, kompanija registrovana u Ujedinjenim Arapskim Emiratima („ Kompanija “ ili „ mi “ ili „ nas “) posvećena je zaštiti i poštovanju ličnih podataka kojima raspolaže u vezi sa uslugama koje pruža svojim korisnicima, posebno u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti.

Politikom privatnosti opisuje se kako koristimo vaše lične podatke kada koristite našu veb stranicu web.dpworld.com („ naša veb lokacija “), bilo koje aplikacije koje pružamo (prema potrebi), e-poštu ili drugu prepisku ili kada vam pružamo proizvode ili usluge.Imate zakonska prava da pristupite i da znate kako koristimo lične podatke koje o vama posedujemo.

Možete pročitati, odštampati i sačuvati celu ovu politiku. Podnaslove koristimo da bismo vam pomogli da lakše pronađete određene informacije koje možda tražite.

2. Kontrolor podataka

Naša veb lokacija radi pod pravnom jurisdikcijom Ujedinjenih Arapskih Emirata. U svrhu Opšte uredbe o zaštiti podataka (Uredba EU 2016/679 Evropskog parlamenta i Saveta) („ GDPR “), Kompanija je kontrolor podataka.

3. Dodatne informacije

Za sve dodatne informacije u vezi sa ovom Politikom privatnosti, savetima ili smernicama, pošaljite e-poštu na data.protection@dpworld.com .

4. Informacije koje prikupljamo od vas ili o vama

Preko naše veb lokacije prikupljamo i obrađujemo različite vrste ličnih podataka, što može obuhvatiti sledeće:

1. Lični identifikatori / detalji - kao što su ime, adresa, poslodavac, naziv radnog mesta, detalji za kontakt (npr. e-adresa i broj telefona), koje nam dostavljate putem naših obrazaca za registraciju, upit ili kontakt, direktne interakcije ili ako se dopisujete sa nama putem e-pošte i  koju koristimo:

  • da ispunite bilo koji zahtev koji podnesete (npr. podnošenje upita na našoj veb lokaciji, pretplata na  uslugu komunikacija, ispunjavanje zahteva za informacijama, prijavljivanje na konkurs, promociju, anketu itd.);
  • da vam omoguće da učestvujete u bilo kojim interaktivnim karakteristikama naše usluge, kada to odlučite.

2. Marketinški podaci - kao što je stvaranje baze podataka ljudi koji su izrazili interesovanje za naše kompanije (podružnice ili filijale, uključujući one iz DP World Group), proizvode ili usluge; uključujući stvaranje i održavanje mejling liste ljudi koji su izrazili interesovanje da primaju elektronska marketinška obaveštenja od nas.

3. Povratne informacije i mišljenja - koje nam dostavljate, putem upitnika ili obrazaca za kontakt, obrađuju se kako bismo bili u mogućnosti da odgovorimo na vaša pitanja i žalbe i kako bi nam pomoglo da procenimo kvalitet i doslednost naših usluga.

4. Korišćenje veb lokacije i komunikacije - uključujući vašu IP adresu, posete našoj veb lokaciji, tip i verziju pregledača, podešavanje vremenske zone, tipove i verzije dodataka za pregledač, operativni sistem i platformu i informacije o vašoj poseti, uključujući kompletne jedinstvene lokatore resursa (URL), smer klika do, kroz i sa naše veb lokacije (uključujući datum i vreme), proizvode ili usluge koje ste pregledali ili tražili, vreme odziva stranice, greške pri preuzimanju, dužinu poseta određenim stranicama, informacije o interakciji sa stranicama (poput pomeranja, klikova i prelaska mišem) , metode korišćene za prelistavanje stranice i bilo koji telefonski broj koji se koristi za pozivanje broja korisničke službe koji prikupljamo iz vašeg pregledača kako bismo mogli da nadgledamo učinak i relevantnost naše veb stranice i naših reklamnih reči, kako bismo osigurali da sadržaj iz naše Veb lokacija je predstavljena na najefikasniji način za vas i za vaš računar, a radi zaštite naše veb lokacije.

5. Korišćenje kolačića - Naša veb lokacija koristi kolačiće da bi vas razlikovala od ostalih korisnika. Ovo nam pomaže da vam pružimo dobro iskustvo kada pregledate našu veb lokaciju, a takođe nam omogućava da je poboljšamo. Za detaljne informacije o kolačićima koje koristimo i svrhe u koje ih koristimo pogledajte našu Politiku o kolačićima.

Osim toga, podatke koje prikupljamo koristimo za izradu profila i za segmentiranje baze podataka u analitičke i direktne marketinške svrhe, uključujući slanje marketinških i promotivnih materijala. Informacije koje dobijemo iz drugih izvora možemo kombinovati sa informacijama koje prikupljamo sa naše veb lokacije kako bismo poboljšali poslovnu analizu i razumevanje kupaca.Ako se pridružite našem programu za komunikaciju, prikupljamo informacije o svakoj e-poruci koju smo vam poslali i vašoj interakciji s njima, uključujući, bez ograničenja, broj koliko puta je otvoren, isporučivost, na koje odeljke ste kliknuli itd,  koje koristimo za merenje efikasnosti naših e-mail kampanja, planiranje marketinških kampanja i segmentiranje naše baze podataka.

Takođe možemo preduzeti dodatne aktivnosti obrade podataka, ali pobrinućemo se da budu kompatibilne sa ovom Politikom privatnosti.

Upotreba ličnih podataka

Vaše lične podatke koristićemo samo kada nam zakon to dozvoljava. U svakodnevnom poslovanju možemo koristiti vaše lične podatke bez traženja vašeg pristanka jer:

  1. zaključujemo i izvršavamo svoje obaveze iz ugovora sa vama;
  2. moramo da koristimo vaše lične podatke u svrhu sopstvenog legitimnog interesa (kao što su administracija i upravljanje našim poslovanjem i unapređenje naših usluga) koji će biti u skladu sa GDPR-om i vaši interesi i osnovna prava neće nadvladati te interese;
  3. gde moramo da se pridržavamo zakonske ili regulatorne obaveze.

Ostale vrste pravne osnove na koje se oslanjamo za obradu vaših ličnih podataka, obuhvaćene su ovom Politikom privatnosti.

Saglasnost

Iako uvek želimo da budete svesni kako koristimo vaše lične podatke, to ne znači nužno da smo dužni da tražimo vašu saglasnost pre nego što ih možemo koristiti.

Ako odlučimo da obrađujemo vaše lične podatke u bilo koju svrhu koja nije kompatibilna sa onom opisanom u ovom odeljku, pružićemo vam odgovarajuće informacije na mestu gde naiđete na te dodatne svrhe kako bismo dobili vašu saglasnost (ako je potrebno), ili smo u mogućnosti da ispunimo naše zakonske obaveze, pre nego što započnemo bilo kakve dodatne aktivnosti obrade. Ne morate dati saglasnost samo zato što ga mi tražimo. Ako date saglasnost, možete se predomisliti i povući je kasnije, kontaktirajući nas i zahtevajući uklanjanje sa mejling liste na sledeću adresu e-pošte data.protection@dpworld.com.

Niste u zakonskoj obavezi da nam dostavite bilo koji od svojih ličnih podataka, ali imajte na umu da, ako odlučite da nam ne dostavite svoje lične podatke, možda nećemo moći da vam pružimo naše proizvode ili usluge.

5. Povezane veb lokacije

Radimo na nekoliko drugih veb lokacija kojima se može pristupiti putem naše veb lokacije, a svaka od njih sadrži informacije o privatnosti koje vas informišu o tome kako se na toj veb lokaciji postupa sa ličnim podacima.

Važno je da pročitate ovu Politiku privatnosti zajedno sa svim drugim obaveštenjima o privatnosti (uključujući Politiku prihvatljive upotrebe) ili obaveštenjem o poštenoj obradi, koje možemo pružiti u određenim prilikama kada prikupljamo ili obrađujemo vaše lične podatke kako biste bili potpuno svesni i zašto koristimo vaše podatke. Ova Politika privatnosti dopunjuje ostala obaveštenja i nije namenjena njihovom poništavanju.

Naša veb lokacija može sadržati linkove do veb lokacija nezavisnih proizvođača, pluginove (dodatke) i aplikacije. Klik na te linkove ili korišćenje tih linkova može omogućiti trećim stranama da prikupljaju ili dele podatke o vama. Mi ne kontrolišemo ove veb lokacije trećih strana i nismo odgovorni za njihove izjave o privatnosti. Kada napustite našu veb lokaciju, preporučujemo vam da pročitate obaveštenje o privatnosti svake veb lokacije koju posetite.

6. Pravni osnov za obradu

Pravni osnov za obradu gore opisanih ličnih podataka je ostvarivanje naših legitimnih interesa u cilju promocije, razvoja i rasta našeg poslovanja prodajom proizvoda i usluga i pružanja odličnih korisničkih usluga.

Ako se pretplatite na naš program za komunikaciju putem e-pošte, možda ćemo vam poslati neželjene materijale za direktni marketing putem e-pošte, ali samo ako ste dali saglasnost ili ako se oni odnose na proizvode i usluge slične onima koje ste ranije kupili od nas ili izrazili interesovanje za njih.

7. Otkrivanje, deljenje i prenos ličnih podataka

Tabela u nastavku pokazuje kategorije organizacija kojima možemo da otkrijemo informacije o vama u svakodnevnom poslovanju i koje uključuju dobavljače koji obrađuju podatke u naše ime kako bi nam pomogli da vam pružimo usluge. Lične podatke otkrivamo na ovaj način da bismo nabavili visokokvalitetne, isplative usluge za koje verujemo da su u našem legitimnom interesu. Tamo gde prenosimo vaše lične podatke u zemlje van Evropskog ekonomskog prostora, to ćemo učiniti samo tamo gde postoje odgovarajuće odredbe koje će osigurati vašu privatnost.

Kategorije organizacije

Svrha Lokacija
Marketinške agencije, kompanije za hosting baza podataka, kompanije za čišćenje podataka i poštanske kuće. Da bismo pružili marketinške usluge i ispunili naš CRM i program e-pošte. UK ili Evropski ekonomski prostor
Emiteri e-pošte (MailChimp) Da bismo ispunili naš CRM i program e-pošte. SAD*

*Sjedinjene Američke Države: EU nije odobrila zakone o privatnosti Sjedinjenih Država, ali je odobrila okvir za prenos ličnih podataka pod nazivom EU: US Zaštita privatnosti prema kojem MailChimp ima važeći sertifikat koji nam omogućava zakonit prenos vaših ličnih podataka na e-mail platformu MailChimp. Ovde možete pregledati sertifikat MailChimp-ove Zaštite privatnosti: www.privacyshield.gov .

Vaše lične podatke možemo prikupljati, prenositi i skladištiti u bilo kom članu naše grupe, uključujući one van Evropskog ekonomskog prostora („ EEA “), uključujući Ujedinjene Arapske Emirate.

Marketinška obaveštenja možemo vam poslati e-poštom, telefonom, tekstualnom porukom ili poštom.

Možete tražiti da vam šaljemo marketinška obaveštenja samo određenim metodama (na primer, možda ćete biti srećni ako od nas primate e-poštu, ali ne i telefonske pozive), o određenim temama ili možete tražiti da vam uopšte ne šaljemo nikakva marketinška obaveštenja.

Možda ćemo od vas tražiti da navedete svoje marketinške preferencije kada prvi put registrujete nalog na našoj veb lokaciji i / ili u aplikaciji (prema potrebi), a koji kasnije možete promeniti slanjem e-pošte na: data.protection@dpworld.com .

Vaše lične podatke delićemo sa trećim licima u marketinške svrhe samo ako nam date saglasnost za to, uključujući e-poštu ili označavanjem polja na obrascu ili bilo kojim drugim načinom koji koristimo za prikupljanje vaših ličnih podataka.

Takođe, možemo da delimo informacije o vama sa drugim kompanijama iz DP World Group, kao što su drugi terminali za koje mislimo da biste mogli biti zainteresovani za njihove proizvode i usluge. Razmenjujemo podatke na osnovu legitimnih interesa naše Grupe u promociji naših proizvoda i usluga i preduzimanju direktnog marketinga.

Ako vaše lične podatke delimo sa bilo kojim terminalima izvan Evropskog ekonomskog prostora, postaraćemo se da postoje odgovarajući mehanizmi za zaštitu vaših prava i vaših ličnih podataka, uključujući, bez ograničenja, odluke Evropske komisije o adekvatnosti ili modele ugovornih klauzula između terminala u EU i one koji nisu u EU.

Takođe možemo s vremena na vreme da obelodanimo vaše lične podatke drugim trećim stranama:

  1. Ukoliko smo dužni da obelodanimo ili delimo vaše lične podatke u skladu sa zakonskom obavezom ili ako prodamo ili kupimo bilo koji posao ili imovinu, u tom slučaju ćemo vaše lične podatke otkriti budućem prodavcu ili kupcu takvog posla ili imovine;
  2. za sprovođenje ili primenu naših uslova korišćenja i drugih sporazuma;
  3. da zaštitimo prava, imovinu ili bezbednost naše kompanije, naših kupaca ili drugih, uključujući razmenu informacija sa drugim kompanijama i organizacijama u svrhu zaštite od prevara i smanjenja kreditnog rizika.
  4. poslovni partneri, dobavljači i podizvođači za izvršenje svakog ugovora koji zaključimo sa njima ili vama;
  5. dobavljači analitike i pretraživača koji nam pomažu u poboljšanju i optimizaciji naše veb lokacije;
  6. kreditno-referentne agencije u svrhu procene vaše kreditne ocene kada je to uslov da zaključimo ugovor sa vama.
  7. oglašivači i reklamne mreže kojima su potrebni podaci da bi odabrali i prikazivali relevantne oglase vama i drugima u svrhu komercijalnih interesa trećih lica i/ili da bi nam omogućili da udovoljimo željama naših oglašivača prikazivanjem njihovog oglasa toj ciljnoj publici.

Ne koristimo automatsko donošenje odluka ili profilisanje.

8. Zadržavanje podataka

Informacije o vama ćemo čuvati u našim sistemima podataka samo onoliko dugo koliko je potrebno da ih čuvamo, što je uglavnom sledeće:

  1. Zadržavaćemo i obrađivati informacije o vama sve dok i dalje budete koristili ili izražavali interes za naše usluge, prijavili se na našu veb lokaciju, koristili naše interaktivne usluge ili dok smatramo da naše poslovanje, proizvodi i usluge mogu da vas zanimaju tamo gde niste drugačije naznačili.
  2. Držaćemo informacije o tome kako komunicirate sa našim elektronskim obaveštemjima sve dok su one relevantne za pomoć u analizi učinka naših aktivnosti digitalnog marketinga ili kupaca i izgleda.

Molimo vas da imate na umu da vaše lične podatke možemo učiniti anoniminim ili koristiti u statističke svrhe. Anonimne i statističke podatke čuvamo neograničeno, ali vodimo računa da takvi podaci više ne mogu da se identifikuju ili budu povezani sa bilo kojim pojedincem.

9. Vaša prava

Zakon o zaštiti podataka o ličnosti vam daje određena prava („ prava na informacije “) koja vam pružaju:

Pravo pristupa i prenosivosti podataka Imate pravo pristupa podacima koje imamo o vama ili se tiču vas i/ili da ih u nekim okolnostima prenesete drugom kontroloru podataka. Ako želite da iskoristite ovo pravo, kontaktirajte nas kako je gore navedeno.
Pravo na ispravku ili brisanje. Ako smatrate da su bilo koji podaci koje imamo o vama netačni, imate pravo da zatražite da ih ispravimo ili popravimo. Takođe imate pravo da tražite od nas da obrišemo podatke o vama, kada možete dokazati da nam podaci koje posedujemo više nisu potrebni, ili ako povučete saglasnost na kojoj se zasniva naša obrada ili ako smatrate da nezakonito obrađujemo vaše podatke.Vaše pravo na ispravku i brisanje odnosi se na svakoga kome smo otkrili vaše lične podatke i preduzećemo/preduzimamo sve razumne korake da obavestimo one sa kojima smo delili vaše podatke o vašem zahtevu za brisanje.

Pravo na ograničenje obrade. 

Imate pravo da zatražite da se uzdržimo od obrade vaših podataka tamo gde osporavate njihovu tačnost ili je obrada nezakonita i usprotivili ste se njihovom brisanju ili kada više nemamo potrebu da čuvamo vaše podatke, ali vama je potrebno da utvrdimo, primenimo ili odbranimo bilo kakve pravne zahteve, ili smo u sporu oko zakonitosti obrade vaših ličnih podataka.

Pravo na prigovor.

Imate pravo da prigovorite našoj obradi vaših ličnih podataka kada su osnova obrade naši legitimni interesi, uključujući, ali ne ograničavajući se na direktan 
Pravo na povlačenje  saglasnosti Imate pravo da povučete saglasnost za obradu vaših ličnih podataka ako se obrada zasniva na saglasnosti. Da biste povukli saglasnost, navedite za šta želite da povučete saglasnost, e-poštom data.protection@dpworld.com .
Pravo na žalbu. Ako ste nezadovoljni načinom na koji smo koristili ili radimo sa vašim ličnim podacima, imate pravo da uložite žalbu nadzornom organu zbog pitanja zaštite podataka. Međutim, bili bismo zahvalni na mogućnosti da se pozabavimo vašom zabrinutošću pre nego što se obratite nadzornom telu, pa vas molimo da nas prvo kontaktirate e-poštom: data.protection@dpworld.com .

10. Sigurnost podataka

Trudimo se na svaki način da vaši lični podaci budu zaštićeni. Uspostavili smo odgovarajuće mere bezbednosti kako bismo sprečili da se vaši lični podaci neovlašćeno izgube, koriste, menjaju ili otkrivaju ili im se neovlašćeno pristupa. Pored toga, ograničavamo pristup vašim ličnim podacima onim zaposlenima, agentima, dobavljačima i drugim trećim stranama koje imaju poslovnu potrebu da znaju. Oni će obrađivati vaše lične podatke samo prema našim uputstvima i podležu obavezi poverljivosti.

Uspostavili smo procedure za postupanje u slučaju bilo kakvog sumnjivog kršenja ličnih podataka i obavestićemo vas i svakog odgovarajućeg regulatora o kršenju tamo gde smo zakonski obavezni da to učinimo.

Imajte na umu da ste odgovorni da zaštitite lozinku. Ako smo vam dali (ili ste odabrali) lozinku koja vam omogućava pristup određenim delovima naše veb slokacije ili aplikacije (prema potrebi), odgovorni ste za čuvanje ove lozinke u tajnosti. Molimo vas da ne delite lozinke ni sa kim.

Nažalost, slanje informacija putem Interneta nije potpuno sigurno. Iako ćemo se potruditi da zaštitimo vaše lične podatke, ne možemo garantovati sigurnost ličnih podataka poslatih na našu veb lokaciju; šaljete nam lične podatke na sopstveni rizik. Kada primimo vaše lične podatke, koristićemo stroge postupke i sigurnosne funkcije kako bismo pokušali da sprečimo neovlašćeni pristup.

11. Kako redovno ažuriramo ovu politiku

Povremeno ćemo pregledati i ažurirati ovu politiku privatnosti. Ovo može biti zbog odražavanja promene proizvoda ili usluga koje nudimo ili naših internih procedura ili zbog odražavanja promene zakona.

Najlakši način da proverite da li postoje ažuriranja je da potražite najnoviju verziju ove politike na našoj veb lokaciji ili nas možete kontaktirati e-poštom data.protection@dpworld.com .

Svaki put kada ažuriramo našu politiku privatnosti, ažuriraćemo broj verzije politike prikazan na kraju politike privatnosti i datum kada je ta verzija politike privatnosti stupila na snagu.

Ova verzija politike je Verzija 8, od 4. jula 2018.

Kraj politike.

2022lpl(长沙)抽注下载6.9.7 英雄联盟竞猜平台直播 im电竞体育 玩嘉电竞网站博注 esb电竞数据软件 和平精英